De Rooker Collectie

Echte Hollandse Art Deco!

De Hollandse Art Deco collectie “Rooker”De Rooker collectie van ontwerper Walter Wuis is een collectie meubelen in Hollandse art deco stijl. De collectie doet je sterk denken aan de oude Rookstoelen van vroeger. Elke Rooker bank en fauteuil heeft zijn eigen kenmerkend detail. Ben je liefhebber van de decoratieve stijl van art deco en art deco stoffen? Dan kun je bij Dutch Seating Company genieten van diverse art deco stoffencollecties van o.a. Backhausen en onze eigen art deco stoffen-collectie. Van elke Rooker is er een fauteuil, hocker en 2- en 3-zits bank. Nieuw in de Rooker collectie: de Rookery eetkamerstoel. Vernoemd naar hotel The Rookery in London City. De stoel ademt de sfeer uit van dit chique boutique hotel in the City.

► Bezoek onze showroom in Amsterdam en Sneek om je naar hartenlust uit te leven in deze collectie en de daarbij behorende prachtige stoffencollecties.

Maak gebruik van onze Gratis Knipstalen Service!
Om gemakkelijker te kunnen beoordelen hoe een stof en kleur uitkomt in je woning bestel je hier gratis en online je knipstalen. 

de art deco eetkamerstoel the rookery#de rooker collectie van walter wuis#dutch seating company#madeinholland#kleurrijke stoffen#art deco patronen#art deco tafels met art deco eetkamerstoelen#art deco tafels#therookery