Meer mogelijk met de Casablanca bank!

de oosterse marokkaanse bank casablanca als zithoekcombinatie#zithoek #zithoekcombinatie #marokkaanse bank #oosterse bank #casablanca #dutch seating company #made in holland

Primeur: De Casablanca zithoek!

Lounge & Zitcomfort in optima forma

Met de Casablanca zithoekcombinatie laten we zien wat je allemaal met de Casablanca bank kunt doen. Van het samenstellen van een 2-, 3-, 4- tot 8-zits bank tot een ruime zithoekcombinatie. Samen met het kiezen van je stof maak je er een compleet unieke bank van. Met onze uitgebreide stoffencollectie (> 6.000 stoffen), stuk voor stuk sterke meubelstoffen,  gaat dat zeker lukken. We adviseren je daar graag bij.

Afmetingen & Prijzen Zithoekcombinatie
Armrol* v.a. € 160
Hoek Element 100 cm v.a. € 1350
Element 116 cm v.a. € 1.300
Element 165 cm v.a. € 1.603
Element 195 cm v.a. € 1.779
Element 226 cm v.a. € 1.965
1 set armplaids (eventueel voor over de armrollen) v.a. € 110

Totale hoogte bank: 83 cm | Totale diepte bank: 85 cm | Zithoogte: 44 cm

*De armrollen worden regelmatig in een andere stof gekozen dan het element waarop het bevestigd wordt. Daarom wordt de prijs van een armrol apart berekend. De breedte van elk element, m.u.v het hoekelement is berekend met armrol.

► Op dit moment is de zithoekcombinatie vooralsnog alleen te zien in onze showroom in Amsterdam in een verrassende en inspirerende combinatie met Designers Guild stoffen.

de Oosterse casablanca bank met een zware en sterke velours fabric Pavia van Designers Guild#oosterse bank#casablanca#zware velours#fabric pavia#designers guild#made in holland

De Casablanca "Velvet"

Designers Guild kussen en 2 armplaids cadeau!

De Casablanca “Velvet”
Deze Casablanca is bekleed met een zware en sterke velours “Pavia” van Designers Guild. De stof voelt heerlijk zacht, het kleurenpallet is divers, van naturel kleuren tot diepere rijke tinten. Voor de armrollen hebben wij de stof Grasmere gebruikt en voor de armplaids (€ 170) en onderkant bank, de Zaragoza, allemaal mooie en sterke stoffen van Designers Guild. Naast deze combinatie zijn er nog vele andere mogelijkheden qua stoffen en kleuren. De bank maak je helemaal compleet met een kleurrijk kussen van Designers Guild. Op de afbeelding het bijzondere kussen Fritillaria Malachita (€ 135).

Prijzen Casablanca Velvet:
3-zits bank: € 2.690
Sierkussen Designers Guild: € 135
2 armplaids: € 170
Als setprijs: € 2.790
(2-zits bank: € 2.690  incl. sierkussen Designers Guild & 2 armplaids cadeau t.w.v. 305 euro).
Deze aanbieding geldt t/m 7 januari 2018.

Afmetingen
1  1/2-zits (“Loveseat):
br.153 x h 83 x d 85 cm
2-zits: br.200 x h 83 x d 85 cm
3-zits: br.232 x h 83 x d 85 cm   
4-zits:
br.263 x h 83 x d 85 cm
Pouf:  in verschillende afmetingen verkrijgbaar, bijv. breedte-maten 63, 80 en 132 cm

de casablanca in een avant garde achtige uitvoering met veel velours en borstel franje#maatwerk#casablanca#casablanca bank#dutch seating companyDeze 3-zits Casablanca is bekleed met een rijke velours en afgewerkt met goud borstelfranje, prijs € 2.795, set armplaids € 158

De betoverende Casablanca "Blue Chic"

Maak een keuze uit de mooiste stoffencollecties!

De betoverende Casablanca “Blue Chic” is het tegenovergestelde van ingetogen chic… De zit- en de rugkussens zijn bekleed met een heerlijk zachte en glanzende velours van Kobe compleet met een weelderig dik “borstelfranje”. De armrollen zijn uitgevoerd met een Jacquard geweven stof “Nebbiolo” (uit onze eigen stoffencollectie). Met de combinatie van deze prachtige stoffen en het dikke borstelfranje zet je een hele bijzondere sfeer neer in je interieur. Naast de Blue Chic is er ook een Red Chic, Green Chic en Gold Chic!

de oosterse en kleurrijke bank casablanca in een saffraan rode uitvoering met warme terra tinten#oosterse bank#kleurrijk#casablanca#warme kleuren#dutch seating company#made in holland#handgemaakt

Casablanca Za'faran

De kleuren van saffraan

Deze Casablanca Za’faran 3-zits bank bestel je voordelig voor € 2.195 euro!
Deze 3-zits Za’faran uitvoering is speciaal gemaakt voor het 20-jarige jubileum van onze Casablanca bank.
Prijs bijbehorende set plaids € 110

De kleuren van saffraan

Walter Wuis, eigenaar/ontwerper Dutch Seating Company:
“Ik raakte in Marrakech geïnspireerd door de roodkleuren van het kostbare kruid saffraan, ofwel het rode goud en zo ontstond een warme kleurencombinatie voor de Jubileum Casablanca! Zo combineer je de rood-gouden kussens met een leem-kleurige velours en een oranje-retro textuurrijke stof en voilà… de Casablanca “Za’faran”. Een Oosterse bank waarbij je je overgeeft aan dromerij over rode aarde, Sahara duinen, weelderige riads, lemen Kasba’s, dit alles in een oase van rust. Maar het belangrijkste, geniet gewoon van deze zeer comfortabele en voordelige Casablanca bank!”

Handig om te weten: Zowel de rug- als zitkussens van de Casablanca zijn aan beiden kanten gestoffeerd en omkeerbaar. Op die manier geniet je extra lang van een mooie Casablanca.

de casablanca bank in een nieuw, weelderig en kleurrijk jasje#casablanca bank#kleurrijk#pracht en praal#zelf samenstellen#oosterse sfeer#op maat gemaakt#madeinholland#klassieke bank#klassiek en modern gaan hand in hand#klassiek modern#kleurrijk loungen#zitelementen#dutch seating company onderscheidt zich met aparte, exclusieve stoffen#diverse kleurencombinatiesDe Casablanca 3-zits Ortega € 2.795 (prijs bijbehorende set armplaids € 182)

de oosterse bank casablanca met een rijke en warmrode stof combinatie#oosterse bank#casablanca bank#weelderige sto#rode oosterse stof

De Casablanca “Setenta”
Deze rijke en weelderige 3-zits Casablanca “Setenta” € 2.595 doet je denken aan Oosterse interieurs. De stof “Setenta” die wij voor deze Casablanca bank gebruiken wordt Jacquard geweven in België. Een sterke stof verkrijgbaar in 10 kleurenvaraianten. Bestel ter inspiratie hier gratis stofstaaltjes.

Maatwerk
Doordat de bank in onze fabriek in Sneek wordt gemaakt is veel maatwerk mogelijk. Naast je stofkeuze uit de omvangrijke stoffencollecties bepaal je zelf ook de kleur van de poten, wel of geen borstelfranje, de kleur van de biezen etc. Alles stel je zelf samen. Wil je de bank 2 cm hoger? Dat kan ook. Zo biedt Dutch Seating Company je altijd een bijzonder meubelstuk met een eigen verhaal.

de oosterse en kleurrijke casablanca bank in vrolijke kleuren van vilber#oosterse bank#kleurrijke bank#vilber#casablanca bank#made in holland#dutch seating company

Casablanca Kelim Fantasy, een zeer kleurrijke Casablanca! Prijs 3-zitter € 2.195, 1 set armplaids € 110.

Wat doe je met je oude Casablanca?
Ben je ook verknocht aan je oude Casablanca bank maar is de bank rijp voor een make-over? Dan heb je diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld alleen de zit- en rugkussens opnieuw laten stofferen. De stof Antinori is daar uitstekend voor geschikt. Vraag hier  gratis stofstaaltjes. Of de bank helemaal opnieuw laten bekleden met onze nieuwste Oosterse en kleurrijke stoffen. Of je oude Casablanca inruilen voor een nieuwe Casablanca..

► Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via info@dsco.nl voor de diverse mogelijkheden of bel met 020 – 36 36 905.

Bestelinformatie

► Lees hier de bestelinformatie