Presentatie Nieuwe collecties!

nieuwe collectie stoffen designers guild

Een kleurrijke combinatie!

Designers Guild & Dutch Seating Company

Presentatie Nieuwe Collectie in Showroom Amsterdam
Vanaf woensdag 2 januari jl. presenteert eigenaar/ontwerper van Dutch Seating Company, Walter Wuis in de showroom in Amsterdam de nieuwste stoffen, vloerkleden, kussens en behang van Designers Guild. Walter heeft voor de eigen collectie banken en fauteuils diverse nieuwe stoffen geselecteerd. De collectie is een mix van bijzondere, kleurrijke en praktische stoffen (easy clean). Easy clean stoffen zijn stoffen die tegen een vlekje kunnen.
►Je bent elke week van harte welkom van donderdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.00

een elementenbank met kleurrijke stoffen van designersguild

Naast de eigen collectie “Casablanca” vloerkleden laten wij je bij Dutch Seating Company in Amsterdam ook de nieuwe collectie vloerkleden, lopers en behang zien van Designers Guild.
► Bij aankoop van een bank/fauteuil ontvangt u 20% korting op de vloerkleden, kussens en behang van Designers Guild!

boeiende en kleurrijke vloerkleden van designers guild #kleurrijk #vloerkleden #kleurrijke vloerkleden #designersguild

Hieronder een aantal afbeeldingen van onze collectie banken/fauteuils met de nieuwe stoffen van Designers Guild. Zit uw stof/kleur er niet bij? In onze showroom hebben wij een grote collectie “lappen”. Lappen in een flink formaat zodat je goed ziet wat een andere stof/kleur doet op een bank/fauteuil.

chroombuis stoel met kleurrijke stoffen van designersguild #chroombuis #chroombuis stoel #kleurrijke stoffen #designers guild

art deco bank in oker goud
een chroombuis bank in bauhaus stijl met een easy clean stof van designers guild nederland #chroombuis bank #bauhaus #easy clean #designers guild #designers guild nederland

bloemrijke bank van dutch seating company

Nieuw: een kleurrijke loper (250 x 75 cm / € 370)
kleurrijke loper van designers guild