de chroombuisbank dyker 30 van dutch seating company in een jacquard geweven warme oranje gemeleerde zachte stof#chroombuis bank#jacquard geweven#warme zachte stof#dutch seating company#made in holland

Dyker 30: Stoer & Comfortabel!

Dyker 30: Een mix van stijlen
Een mix van stijlen kenmerkt de Dyker 30. Een beetje art deco, bauhaus, vintage en retro. De stofkeuze die je maakt bepaalt je uiteindelijke stijl. Kies je bijvoorbeeld voor een retro-stof van Keymer of een textuurrijke stof van Designers Guild? Of misschien toch die geometrische velours collectie “Underground” van Kirkby Design?
Op de afbeelding hieronder de Dyker 30 met een strakke uni (Easton) van Designers Guild € 2.160

bank in bauhaus gispen stijl met de stof van designers guild#gispen bank #bauhaus stijl #gispen #bauhaus #dyker #dutch seating company


Dyker 30 collectie: Nu met optimaal reinigbare stoffen!
Voor de Dyker 30 collectie hebben we diverse stoffen van Keymer en Designers Guild geselecteerd die opvallend eenvoudig schoon te maken zijn. Wel zo handig deze Easy Clean-collecties. Lees hier voor meer info over deze stoffen die tegen een vlekje kunnen.

Maatwerk met de Dyker 30: Vele breedte-afmetingen mogelijk!
De productie vindt plaats in onze fabriek in Sneek. Dat brengt maatwerk voor je binnen handbereik. Wil je bijvoorbeeld een hele grote Dyker 30 bank van 250 cm ?of een iets kleinere bank van 210 cm Dat kan ook! Je kunt je Dyker 30 bank  bestellen met een breedte vanaf ca. 150 cm in de stof die het beste in je interieur past.
De Dyker 30 is er ook als luxe fauteuil.

de chroombuis fauteuil dyker 30 met de stof frith noir van designers guild#frith noir #designers guild #dyker 30 #chroombuis stoel #dutch seating company #made in holland

Tip: Combineer de bank in een uni stof met een fauteuil in een stof met een kleurrijk dessin. Of de bank en fauteuil in een uni en decoreren met een paar fantasierijke kussens van Designers Guild. Er is heel veel mogelijk met deze Dyker 30!

Ervaar ook het heerlijke zitcomfort van de Dyker 30 en bezoek één van onze showrooms in Amsterdam en Sneek. 

“Met deze Dyker 30 bank haal je een verrassende mix van stijlen in huis en natuurlijk een zeer comfortabel zittende bank! Er zijn mooie platweefsels en uni’s van Keymer in vele kleurvarianten. Opvallende dessins en geometrische patronen van bijv. Kirkby Design en Designers Guild matchen ook prima met de stijl van deze bank”.

Combineer de Dyker 30 bank met de Dyker 20 fauteuil

De Dyker 30 is ook als fauteuil leverbaar. Een mooie combinatie is ook de dyker 30 bank met 1 of 2 Dyker 20 fauteuil (s). Stylisten noemen het een “totally match!” Bekijk hier de dyker 20 fauteuil.

Je vloer beschermen

Om beschadigingen aan je vloer tegen te gaan is de Dyker 30 bank en fauteuil standaard uitgerust met sterke vloerglijders.

Maak gebruik van Gratis verzending Knipstalen (stofstaaltjes)

Voor de Dyker 30 hebben wij diverse kleuren en stoffen voor je geselecteerd uit onze eigen retro-vintage stoffencollectie en die van het textielmerk Keijmer. Wil je je alvast oriënteren op stoffen voor de Dyker 30? Vraag hier je stofstalen aan, gratis verzending. Je kunt dan op je gemak kijken of de kleur van de stof past in je interieur.

Prijzen & afmetingen Dyker 30

► 3-zits bank vanaf € 1.950 , br. 207 x h 82 x d 85 cm ► 2-zits bank vanaf € 1.645, br. 152 x h 82 x d 85 cm
► fauteuil vanaf € 1.335, br. 97 x h 82 x d 85 cm ► Zithoogte: 43 cm | Zitdiepte: 55 cm
Pouf vanaf € 199, br. 60 x d 60 x h 43 cm
► Zit je afmeting er niet bij? We kunnen elke afmeting op maat voor je maken! Zelfs een Dyker 30 bank van 250 cm is mogelijk!

 

de dyker poef is een prima aanvulling voor de nieuwe dyker elementenbank#poef#dyker#newvintage#elementenbank#hoekbankcombinatie#aparte poef in diverse kleuren en stoffen van keymer#keymer#dyker elementen bank#dyker zitelementencombinatie#stel zelf je bank samenVoetjes van de grond met deze heerlijke en handige Dyker poef!
de stoere chroombuis fauteuil dyker 30 met een oosterse stof van warme terra kleuren#stoere stoel#stoer#chroombuis stoel#chroombuis fauteuil#terra kleur#oostersDe Dyker 30 fauteuil in een verrassende uitvoering met de Oosterse stof Setenta terra
de bauhaus vintage gispen-achtige bank met een geometrisch dessin op een velours stof van kirkby design#gispen#bauhaus#vintage#dyker#velours#geometrische stofDe Dyker 30 fauteuil met de extravagante Underground stof van Kirkby design
dyker 30 bank 3-zits new vintageDe Dyker 30 bank met de oersterke retro stof van Keymer in vele kleuren en texturen
de new vintage bank dyker 30 met de retro en textuurrijke stoffen van keymer#retro/textuurrijke stoffen#dyker#keymer#madeinholland#handgemaakt
prachtige kleurrijke, warm aanvoelende en textuurrijke stoffen van dutch seating company#textuurrijk#kleurrijk#dutch seating company#warm aanvoelende stoffenDeze close-up foto laat de hoeveelheid kleuren zien die zijn verweven in de stof Berba. In diverse kleurstellingen leverbaar.

De stoffencollectie "Berba" voor de Dyker 30:

Expressieve en Rijke stoffen met veel kleuren

We zijn altijd ontzettend trots op onze eigen stoffencollectie. Uitgebreid, gevarieerd, sterke stoffen, kleurrijk etc. We hebben het allemaal..En toch wist onze weverij uit België ons vorig jaar opnieuw te verrassen met een nieuwe stof, de Berba stoffencollectie. De stof straalt, heeft zoveel kleuren, zelfs de grijze variant kent vele kleuren grijs..en dat maakt combineren met andere meubels in je woonkamer een stuk eenvoudiger. Er zijn nu nieuwe kleuren in de Berba stof gearriveerd. Kleuren die gemakkelijk matchen met een andere fauteuil of bank. Laat je verrassen in onze showroom en we zijn benieuwd of je deze stof ook zo mooi vindt! Vraag hier  je stofstaaltjes aan, gratis verzending.

met de retro stof Herning en Viborg van Keymer maak je van de dyker 30 een echte new vintage bank#keymer#new vintage#dyker#chroombuis bank#keuze uit verschillende stoffen