de new vintage bank dyker 70 in een echte 70-er jaren combi van stoffen e nkunstleer#70-er jaren bank#70-er jaren combi#70-er jaren#70-er jaren kleuren#dyker 70#dutch seating company#made in holland#new vintage#vintage

Dyker 70 bank en fauteuil "Special Edition"

De Dyker 70 serie viert 1e verjaardag met een “Special Edition”
De hippe Dyker 70 viert haar 1e verjaardag met de Dyker 70 Special Edition. Voor deze speciale uitvoering hebben wij gekozen voor een combinatie van de supersterke stof Bowen (textielmerk Vescom) en een mooi kunstleder. In diverse kleuren verkrijgbaar. Nu verkrijgbaar voor een speciale prijs! Deze actie is geldig t/m 31 december 2017.

3-zits bank en fauteuil Dyker 70 Special Edition samen voor € 2.690
2-zits bank en fauteuil Dyker 70 Special Edition samen voor € 2.490

Prijs 3-zits bank Special Edition € 1.695 | Prijs 2-zits bank Special Edition € 1.395
Prijs fauteuil Special Edition € 995

een hippe 70-er jaren bank met retro stoffen en kunstleer#retro stoffen#70-er jaren bank#70-er jaren stoel#made in holland#dutch seating commpany

Het team van Dutch Seating Company heeft in april 2016 met behulp van een consumenten crowdfundingsactie deze new vintage bank en fauteuil ontwikkeld en op de markt gebracht – Dyker 70 – refererend aan het modebeeld van de begin jaren ’70 met hippe en wereldse looks, truien en een mengelmoes van kleuren. 

Maatwerk
Voor de Dyker 70-lijn heb je een keuze uit o.a. de kleurrijke stoffen van Designers Guild. De stoffen van Designers Guild geven de een extra vintage look mee. Tal van stofcombinaties en tinten zijn mogelijk. Om je een idee te geven van de verschilllende stoffen en kleuren klik hier voor de collectie Pugin (stof Leighton en Ruskin) van Designers Guild. Doordat de productie in Sneek plaatsvindt, is veel maatwerk mogelijk. Van de kleur van het houten onderstel tot de knopen en biezen op de kussens; alles bepaal jezelf.  Zo biedt de Dutch Seating Company altijd een bijzonder meubelstuk, met een eigen verhaal.

Maak gebruik van de Gratis Knipstalen service
Bestel hier gratis je knipstalen (stofstaaltjes) hier zodat je gemakkelijker thuis kunt beoordelen hoe een stof en kleur uitkomt in je woning. 

New Vintage collectie Dyker
Naast de Dyker 70 bestaat de Dyker-collectie uit de Dyker 20, 30, 50 en 60. De getallen linken aan de tijdsperiode van een model. Zo is de Dyker 60 een echt jaren zestig bankje waarop je met z’n allen Eén van de Acht ging kijken of Swiebertje…Alle modellen hebben nu een eigentijds gezicht maar altijd geïnspireerd op de tijden van weleer. Bekijk de volledige Dyker collectie hier.

Prijzen en afmetingen Dyker 70

3-ZITS BANK vanaf € 1.495,-
afmetingen: br 185 x h 79 x d 84 cm

2-ZITS BANK vanaf € 1.195,-
afmetingen: br 132 x h 79 x d 84 cm

FAUTEUIL vanaf € 895,-
afmetingen: br 79 x h 79 x d 84 cm

 

oranje kleuren maken een echte new vintage bank van deze dyker 70 en een mooi cadeau voor moederdag#oranje#new vintage#vintage#retro#dyker#70-er jaren#koningsbank#moederdagDeze Dyker 70 met een oranje-hippies stof uit de jaren '70 mag nu onze showroom verlaten voor een hele scherpe prijs!

 

 

de nieuwe vintage dyker 70 is er in vele kleurencombinaties#kleurencombinaties#groene bank#rode bank#madeinholland#newvintage#keuzes uit verschillende stoffen van designers guild#designers guild#retro bank#retro fauteuil#maatwerk#idutch seating company
de mooiste stoffen van romo designers guild vind je bij dutch seating company#romo#designersguild#dutchseatingcompany
in diverse kleuren en stoffen van designers guild een stijlvolle vintage bank en een bijzonder zitmeubel#maatwerk#retro#vintage#new vintage#retro meubels#vintage meubels#vintage fauteuil#vintage bank#designers guild#dutch seating company#maatwerk#handgemaakt#sneek#bank#fauteuil#sixties-vintage bank