De Dyker Collectie

De “New Vintage” Dyker Collectie, een mix van stijlen
De New Vintage collectie Dyker van Dutch Seating Company heeft raakvlakken met Scandinavisch design, Bauhaus en diverse retro-stijlen. Wij hebben daar een mix van gemaakt en noemen dit “New Vintage”

Maatwerk, heerlijk toch?!
Stuk voor stuk banken en fauteuils met een eigen gezicht, met stijlen die refereren aan modebeelden van de jaren ‘20 t/m ‘70. Doordat de productie in Sneek plaatsvindt, is er veel maatwerk mogelijk. Van de kleur van het houten onderstel tot de knopen en biezen op de kussens; alles bepaal je zelf. Zo biedt Dutch Seating Company je met deze Dyker collectie altijd een bijzonder meubelstuk, met een eigen verhaal. Heerlijk toch?!

Maak gebruik van onze gratis Knipstalen service
Om gemakkelijker te kunnen beoordelen hoe een stof en kleur uitkomt in je woning bestel je hier stofstaaltjes, geen verzendkosten.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie en voorbeelden van de verschillende Dyker banken en fauteuils!

de dyker 20 chroombuis fauteuil in een verrassende combi van oosterse stoffen en stoer leer#oosterse stoffen#chroombuis fauteuil#verrassende combi#made in holland
de chroombuisbank dyker 30 van dutch seating company in een jacquard geweven warme oranje gemeleerde zachte stof#chroombuis bank#jacquard geweven#warme zachte stof#dutch seating company#made in holland
de new vintage bank dyker 60 in een mooie 60-er jaren tweed stof#60-er jaren#new vintage bank#vintage bank#tweed stof
de dennen groene retro bank van dutch seating company