De Rookers! een ‘art deco’ elementenbank

een art deco elementenbank die je helemaal zelf kunt samenstellen #art deco #elementenbank #elementen bank #zelf samenstellen #made in holland

De Rooker elementenbank

Stel zelf je eigen bank, zithoek samen!

Met deze art deco elementenbank stel je je eigen comfortabele bank, zithoek eenvoudig samen. Pouf, fauteuil, 1-zits, 2-zits, 3-zits, 4-zits, 5-zits, 10-zits, hoekbank. Voor in de eigen woonkamer, vakantiehuis, restaurant, praktijkruimte, etagewoning, kantoor of…???

Afmetingen & Prijzen
Tussen element: br. 56 x h 79 x d 82 cm, vanaf € 390
Element links of rechts met arm: br. 66 x h 79 x d 82 cm, vanaf € 680
Hoek element:br. 82 x h 79 x d 82 cm, vanaf € 490
Zithoogte: 43 cm

In dezelfde stijl van de bank is er ook een fauteuil.
Fauteuil: 76 x h 79 x d 82 cm, vanaf € 970

► Voor deze elementenbank maak je een keuze uit vele beschikbare stoffen en kleuren. De zit-hoekcombinatie zoals op de afbeelding is te zien in onze showroom in Amsterdam. Bij die combinatie hebben wij gekozen voor de kleurrijke stoffen van Designers Guild en niet zo zeer voor art deco stoffen. Maar voor de pure art deco liefhebber hebben wij een bijzondere collectie art deco stoffen van Backhausen. De meeste dessins van de Backhausen stoffen zijn  ontworpen begin 20e eeuw en nog steeds een lust voor het oog.

art deco elementenbank met designers guild stoffen op maat gemaakt door dutch seating company in sneek #art deco #art deco elementenbank #designers guild # op maat gemaakt #meubels uit sneek #made in holland

De elementen worden eenvoudig aan elkaar gekoppeld. In plaats van een grote zithoek is de rooker elementenbank ook ideaal om er een klein bankje van te maken. Door de slanke armleuningen is het zitgedeelte groot.

►Het massief beukenhout van de armleuningen kan in zwart, hoogglans zwart en in diverse houtkleuren.

Doordat de productie in onze eigen fabriek in Sneek plaatsvindt is er veel mogelijk, bijvoorbeeld in plaats van de standaard breedte maten een andere breedte maat bepalen voor het element.