Ontvang kortingsvoucher twv 50 euro!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingsvoucher twv 50 euro!
Voor een “tegemoetkoming” in de reiskosten ontvang je als abonnee op onze nieuwsbrief een kortingsvoucher van 50 euro. Print voor je bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Sneek de kortingsvoucher 1x uit & ontvang 50 euro korting bij een minimale besteding van 150 euro. Deze kortingsvoucher is ook geldig op onze aanbiedingen! De kortingsvoucher is geldig t/m 31 december 2017. De kortingsvoucher is niet geldig op eerder gedane aankopen, bestellingen en stoffeeropdrachten.

bij dutchseating company vind je ook de meest bijzondere woonaccessoires zoals kleurrijke sierkussens vloerkleden plaids lampen en behang#behang#lampen#kleurrijke vloerkleden#designers guild#dutch seating company"Kussens, vloerkleden en plaids zorgen er eenvoudig voor dat je interieur een andere look krijgt"

Onze woonaccessoires!

Unieke lampen, kussens, vloerkleden, behang en plaids

Als eigenaar van Apart Design was ik altijd op zoek naar de leukste & uniekste woonaccessoires. Apart Design heb ik in 2005 verkocht aan het onlinewarenhuis Fonq maar de liefde voor iets moois en unieks is gebleven. Naast onze Dutch Seating Company collectie banken en fauteuils “bouwen” we nu ook aan een hele mooie collectie woonaccessoires.

In de showroom in Amsterdam word je blij verrast door bijv. 40-er jaren lampen uit Italië, handgemaakte lampen met extravagante stoffen van Designers Guild, unieke en kleurrijke kussens van Designers Guild (nieuwste collectie 2017!), onze Jacquard geweven plaids en vloerkleden.

Tot ziens in één van onze showrooms!

Walter Wuis
eigenaar/ontwerper
Dutch Seating Company

 

Bijzondere Italiaanse lampen uit de 40-er jaren zijn te bewonderen in onze showroom in Amsterdam
prachtige kleurrijke, warm aanvoelende en textuurrijke stoffen van dutch seating company#textuurrijk#kleurrijk#dutch seating company#warm aanvoelende stoffenDutch Seating Company heeft naast haar eigen stoffencollectie ook stoffen van bekende textielmerken als Designers Guild, Romo e.v.a
het bijzondere behang van designers guild koop je bij dutch seating company in Amsterdam#bijzonder behang#behang van designers guild#designers guild#dutch seating companyBekijk en bestel in onze showroom in Amsterdam het fantastische behang van Designers Guild en Christian Lacroix
de nieuwe dyker 50 new vintage bank in de showroom van dutch seating company#new vintage#maatwerk#made in holland#dyker#dutch seating companyEen blik in onze showroom in Amsterdam!
de nieuwste kussens van designers guild zijn gearriveerd#designersguild#kussens#aw2017 collectie#dutch seating companyDe nieuwste kussens van Designers Guild zijn gearriveerd! Prachtige texturen, kleuren en dessins.
Een fantastisch en kleurrijk kussen van Designers Guild op onze grijze Dyker 50 bank