de art deco bank rooker met de stof casablanca berry van designers guild#art deco #art deco bank #rooker bank #designers guild #casablanca berry

De Rooker collectie

Ontdek onze echte Hollandse art deco

De Art Deco “Rooker collectie”, handgemaakt en maatwerk in Sneek!
De art deco stijl van weleer in een hedendaags jasje. Strakke lijnen, ronde vormen en wit parelmoer of zwart inlegwerk  (intarsia) kenmerken de Rooker 3 bank en fauteuil. Echte Hollandse Art Deco, de meubels worden handgemaakt in onze meubelfabriek in Sneek.

een art deco fauteuil met een geometrissche stof#geometrische stoffen#art deco bank#rooker collectie#dutch seating company

Art Deco op maat
Je maakt met deze Rooker 3 bank en fauteuil en onze unieke stoffcollecties van o.a. Backhausen een eigen bank en of fauteuil op maat. De houtkleur, het intarsia (de ingelegde cirkels of rechthoek) en de biezen kies je zelf, net als de stof. Met de Backhausencollectie , kies je voor een klassiek dessin uit begin 20e eeuw. De meubels krijgen een compleet ander karakter met  de corduroy stof van Keymer die verkrijgbaar is in een mooi palet van kleurvarianten. Sinds 2016 hebben wij een geheel eigen stof (Milonga) speciaal laten maken voor onze art deco “Rooker collectie “.

► Prijs 3-zits Rooker 03, stof: Milonga € 2.360

Bestel je Art Deco Stofstalen!
Om gemakkelijker te kunnen beoordelen hoe een stof en kleur uitkomt in je woning bestel je hier  online je art deco stofstalen, gratis verzending.

een art deco bank en stoel met een opvallende geometrische stof van dutch seating company #art deco #art deco bank #art deco stoel #geometrische stof #dutch seating company

De Rooker 03 bank hebben we uitgevoerd met de velours-achtige stof Trevellas van Designers Guild. Een collectie met een ruime keuze aan kleuren. Mooi combinerend met de stof “Oriënt Express” zoals op de fauteuil hierboven afgebeeld.

Aanbieding
Ontvang  bij aankoop van de Rooker 03 bank een kussen van Designers Guild t.w.v. € 125 cadeau.
Ontvang een gratis hocker bij aankoop van de Rooker 03 bank en fauteuil.

Prijzen & Afmetingen Rooker 03

Fauteuil vanaf € 1.200 | br. 78 x h 82 x d 85 cm
2-zits bank vanaf € 1.560 | br. 136 x h 82 x d 85 cm
3-zits bank  € 1.940 | br. 188 x h 82 x d 85 cm
Pouf vanaf € 375 |br. 50 x h 43 x d 50 cm

Zithoogte: 43 cm |  Zitdiepte: 55 cm
Voor het beuken houtwerk maak je een keuze uit diverse houtkleuren en zwart mat of hoogglans zwart.
Het is mogelijk om de zithoogte met 2 cm aan te passen. Ook de zitdiepte kan naar wens worden aangepast.

een echte hollandse art deco fauteuil rooker met een grote keuze aan unieke en art deco stoffen van backhausen#hollandse art deco#art deco#art deco webwinkel#unieke stoffen#backhausen#made in holland#dutch seating company#rookerHollandse Art deco in optima forma!
echte hollandse art deco gemaakt in sneek door de dutch seating company#made in holland#art deco#dutch seating company