Casablanca Royale!

rood fluwelen en comfortabele bank met veel kussens #rode bank #fluwelen bank #kussen bank

De Casablanca Royale

Een flamboyante bank van 270 cm breed

Deze comfortabele bank is een combinatie van stijlen. Een mix van klassiek, een beetje Marokko en retro chic. De keuze uit stoffen en kussens is enorm. Kies je stijl! Natuurlijk moet het een bij het ander passen maar breek gerust de regels! Onze stoffencollectie is zo uitgebreid (> 6.000 stoffen) dat er altijd een stof bij zit die je mooi vindt.

De Casablanca Royale in onze showroom in Sneek is bekleed met een zachte velours , in vele kleuren verkrijgbaar. Zowel de rug als de armleuningen zijn gestikt met een ruitpatroon. Dat geeft de bank een bijzondere uitstraling. De volle en uitnodigende kussens zijn gemaakt met de glanzende en gestikte stof Tiber van Designers Guild.

Aanbieding Casablanca Royale, 4-zitter showroommodel
4-zits bank inclusief 5 kussens en 2 losse rolkussens, zoals afgebeeld  van € 2.995 voor € 1.900. Bestel het showroommodel hier online. De bank is te zien in onze fabrieksshowroom in Sneek.

Hoe kies ik kussens?
(een passage uit het boek “Stoffen in je interieur” van Wilhelmine van Aerssen)
Zonder kussens ziet je schitterende bank er een beetje kaal uit. Contrasterende stoffen of dessins leveren soms spannende combinaties op. Als je partner van effen houdt en jij houdt van bloemen, of als je gebloemde gordijnen iets te veel van het goede vindt, kun je met een mooi gebloemd kussen toch een accent aanbrengen. Speel met sfeer en kleur en leef je uit!

Afmetingen
4-zits bank, ca. br. 270 x h 90 x d 90 cm | zithoogte: 43 cm