De Casablanca zitcombinatie

de casablanca zitcombinatie bank stel je helemaal zelf samen#zitcombinatie#bank#hoekbank#elementen bank#bank elementen#dutch seating companyDe Casablanca zitcombinatie stel je helemaal zelf samen!

De Casablanca zitcombinatie

Nu met gratis Designers Guild kussens!

Uit onze advertentie van 2 september en 7 oktober in de Volkskrant en Het Parool :
Bij aankoop van een Casablanca zitcombinatie ontvang je bij Dutch Seating Company t/m 31 oktober Designers Guild kussens cadeau (t.w.v. 10% van het aankoopbedrag).

Met de losse zitelementen stel jezelf je eigen kleine of grote (hoek) bank samen. Aangevuld met de mooiste kussens van Designers Guild creëer je al snel een heerlijke en comfortabele plek in je huis.

de nieuwste kussens van designers guild zijn gearriveerd#designersguild#kussens#aw2017 collectie#dutch seating company

De verrassende en kleurrijke sierkussens van Designers Guild geven je Casablanca bank extra uitstraling en comfort. Neem hier alvast een duik in onze collectie kussens!

de mooiste stoffen van romo designers guild vind je bij dutch seating company#romo#designersguild#dutchseatingcompany

In welke stoffen ga je je Casablanca bank samenstellen? Moroccan, eclectisch, basic met mooie essentials, decoratief of..? Door onze zeer uitgebreide stoffencollectie is er veel mogelijk. Op de afbeelding hieronder zie je een mix van onze Oosters-achtige stof “Setenta” en de luxueuze velours Zaragoza van Designers Guild. Een mooie mix van kleuren en stijlen. Beide stoffen zijn er in vele kleurenvarianten en daardoor maak je altijd een goed passende combi met andere kleuren in je huis.
de casablanca bank in een mix van oosters-achtige stoffen en de luxeuze velours Zaragoza van Designers Guild#oosters-achtige stoffen#luxeuze velours#fabrics Zaragoza#designers guild#dutch seating company

Natuurlijk zijn er vele andere stoffen, kleuren en combinaties mogelijk met de Casablanca bank!

Prijzen en afmetingen Casablanca zitcombinatie
Hoekelement 99 x 99 cm,  prijs vanaf € 695 | stof Setenta € 995 | stof Zaragoza € 995
Klein-element 66 x 99 cm, prijs vanaf € 395 | stof Setenta € 550 | stof Zaragoza € 550
Groot-element 99 x 99 cm,prijs vanaf  € 595| stof Setenta € 815  | stof Zaragoza € 815
Kleine pouf  66 x 99 cm, prijs vanaf € 295 | stof Setenta € 395 | stof Zaragoza € 395
Grote pouf  99 x 99 cm, prijs vanaf € 449 | stof Setenta € 595 | stof Zaragoza € 595
Zithoogte: 35 cm of 40 cm (€ 15 meerprijs per element)

Nu bij aankoop van een Casablanca zitcombinatie Designers Guild kussens cadeau t.w.v. 10% van het aankoopbedrag. Deze actie is geldig t/m 31 oktober a.s.
kleurrijke en sierrijke sier-kussens op maat#kleurrijk#sierkussens#oosters#op maat#made in holland#combineert prima met de casablanca bank#casablanca bank#elementenbank#elementen bank#hoekbank#zitcombinatie

Deze Casablanca sierkussens (60 x 60 cm) met de stof Setenta combineren eveneens fantastisch met de Casablanca bank. Het kussen kun je ook gebruiken als een zitkussen voor op je vloer. Prijs per kussen € 99. In plaats van Designers Guild kussens kun je ook deze kussens cadeau ontvangen bij aankoop van een Casablanca zitcombinatie.

deze marokkaaanse oosterse geweven vloerkleden worden op maat gemaakt#handgemaakt#ambachtelijk#oosters#vloerkleden?tapijten#pliads
Gebruik en mix kussens, plaids en vloerkleden om je bank helemaal in te richten in de sfeer die je voor ogen hebt. Onze Casablanca vloerkleden zijn in 5 kleurencombinaties en op maat verkrijgbaar, vanaf € 129 (200 x 100 cm).

de heerlijke lounge elementen uit de casablanca collectie van dutch seating company#loungen#zitcombinatie#modulaire bank#zitelementen#elementenbank#casablanca

Op deze afbeelding een bonte mix van kleuren en stoffen in verschillende texturen. Dat geeft de Casablanca zitcombinatie extra dynamiek.

prachtige kleurrijke, warm aanvoelende en textuurrijke stoffen van dutch seating company#textuurrijk#kleurrijk#dutch seating company#warm aanvoelende stoffen

Coupons! Vind je het leuk om zelf kussens te maken? In onze showrooms verkopen wij vele losse coupons voor hele leuke prijzen.

Tip: We adviseren je graag in het samenstellen van je bank. Neem daarvoor enkele afbeeldingen van je interieur en meet alvast welke afmeting je bank mag worden.

Gratis stofstalen: Vraag hier je gratis stofstalen aan
Bekijk hier alle kleurvarianten van de Zaragoza stof van Designers Guild
Bezoek voor een proefzit één van onze showrooms in Amsteram of Sneek. Bekijk hier onze openingstijden & adressen